Kamerás csatornavizsgálat - Kamerás csővizsgálat ár, árak


Kamerás csatornavizsgálat - Kamerás csővizsgálat ár, árak


A technika fejlődése szinte minden szakmánál jelen van. Nincs ez máshogy a duguláselhárítás, csatornatisztítás, csővizsgálat, csővezeték szerelés területén sem. Napjaink fejlett technikája lehetővé teszi, hogy egy csatorna vagy csővezetéket belülről megvizsgáljunk anélkül, hogy bármilyen bontást végeznénk. A kamerás csővizsgálat és kamerás csatornavizsgálat segítségével gyakorlatilag meghatározható egy dugulás pontos helye, egy csőrepedés mélysége, stb. A vizsgálat a lehető legnagyobb pontossággal mutatja, meg a csővezetékben bekövetkezett probléma eredetét, és helyét.

Telefon:

06-30-293-4774 Hívjon minket, és megoldjuk a problémát!


Ezzel az új technológiával, azaz a kamerás cső-és csatornavizsgálattal a rejtett és szabad szemmel nem észre vehető sérüléseket, és a csatorna kivitelezési hibákat kiszűrhetjük, valamint ellenőrizhetővé válik a duguláselhárítás elvégzése után a csatorna tisztítása. Segítségével feltérképezhetővé válik a visszatérő dugulások eredete, és ezzel elősegíti a végleges felszámolását. A technika továbbá nagy segítség lehet a csatornák és csővezetékek megfelelő elhelyezkedésének megállapításánál, hiszen akár a csatorna lejtése is megállapítható a szerkezettel. A megfelelő lejtés fontos, mert egy "hasasan" lehelyeztetett csatornában kialakult vízzsák, lehet egy állandóan fennálló dugulás eredete. A kamerás cső- és csatorna vizsgálat mára teljesen kifejlett technikává vált. Gyakorlatilag a legkisebb átmérőjű vízvezetéktől a legnagyobb csatornavezetékig, a cső- és csatorna anyagtól függetlenül, lehet vizsgálni a műszerrel. A száloptikás készülék, nem csak monitorizál, de akár felvételt is készít a későbbi elemzések érdekében.

Nagy előnye a rendszernek, hogy a csővezeték belsejét úgy tudjuk vizsgálni, és az esetleges hibákat feltárni azoknak a pontos helyét meghatározni, hogy ehhez semmilyen bontást, földmunkát nem kell elvégezni. A vizsgálatról felvételt is készíthetünk a későbbi elemzés érdekében. Rengeteg visszatérő dugulás és ezzel a vele járó duguláselhárítás munka megelőzhető egy kamerás cső- és csatorna vizsgálattal. Ezen felül a legkisebb repedések felfedezésére is alkalmas, amivel a nagyobb csőrepedések is megelőzhetők.

Tipp: Duguláselhárítás és csatornavizsgálat, csővizsgálat árak