Duguláselhárítás árak - Olcsó ár és gyors dugulás elhárítás!


Duguláselhárítás árak - Olcsó ár és gyors dugulás elhárítás!

Nálunk az elsődleges szempont az Ügyfeleink elégedettsége. Nagyon fontos a pontosság, az alapos és végérvényes dugulás elhárítás, és a gyors munkavégzés. De legalább ennyire fontos a versenyképes duguláselhárítás árak kialakítása is!

Díjaink megtervezésekor az Ügyfeleink érdekeit tettük előtérbe, mellyel elértük a dugulás elhárítási piac egyik legversenyképesebb árlistáját. Célunk ezzel az, hogy miután megtapasztalta munkavégzésünk morálját, bátran tudja ajánlani dugulás elhárítás szolgáltatásainkat az ismerőseinek is!

Duguláselhárítás árak:

Kád, Zuhanyzó, Mosogató, Mosdó,  Padlóösszefolyó szifonok:

6.500.- Ft-tól

Piszoár, Wc:

6.500.- Ft -tól

Szennyvízaknák:

6.500.- Ft -tól

Átemelő szivattyúk duguláselhárítása:

9.500.- Ft -tól

Esővíz Csatornák duguláselhárítása:

9.500.- Ft -tól

Wc-ág, Padlóösszefolyó ág, Mosogató ág, Gerinc vezeték:

9.500.- Ft -tól

Kamerás csatornavizsgálat:

9.500.- Ft -tólÁraink tájékoztató jellegűek, pontos árral kapcsolatban kérjük érdeklődjön telefonon kollégánknál!

Törekszünk az alapos
és gyors munkavégzésre, bár adódhatnak olyan esetek, melyek előre nem tervezhetőek. Így amennyiben nem egy szokványos dugulás elhárításról van szó, vagy a munkaidő várhatóan 2 óránál tovább, illetve 20m fölött van, annak plusz költségéről a helyszínen informáljuk Önt!

Rejtett költségeink nincsenek, így velünk garantált a gyors dugulás elhárítás!A szolgáltatási területeinken kívül eső településekre is kimegyünk természetesen, de abban az esetben az árváltozás jogát fenntartjuk.

Árainkra természetesen a mindenkor érvényes áfa összegét is számolja rá ugyanis a megjelenített összegek nettó érzékben vannak megadva!