Hírek - Érdekességek
Lefolyótisztító spirál a makacs dugulások kezelésére

Dugulás kezelése lefolyótisztító spirál segítségével.

A dugulások nem egyformák. A kisebb dugulások kialakulását követően a duguláselhárítás házilag is elvégezhető. A nagyobb barkács áruházak kínálatában megtalálható a lefolyótisztító spirál. A spirál működésének lényege, hogy a lefolyóba dugva, folyamatos mozgatással, eljuthatunk a lerakódásig, mely a spirálra tekeredve a kihúzást követően eltávolítható.

Bővebben... [Lefolyótisztító spirál a makacs dugulások kezelésére]
 
Lefolyótisztítás Non Stop és olcsón


Az életben vannak olyan dolgok, amiket annak ellenére nem lehet elkerülni, hogy megfelelően védekezünk ellene. A szennyeződés lerakódása a lefolyórendszerekben, azaz a dugulás kialakulása is ilyen dolog. Számos esetben az időben megkezdett megelőzés meghozza a várt eredményt, de előfordul, hogy a megelőzés ellenére is kialakul. Az oldalunkon rengeteg hasznos ismeretet szerezhet a megelőzéssel kapcsolatban, és a lefolyótisztítás műveletéről is.

Bővebben... [Lefolyótisztítás Non Stop és olcsón]
 
Ereszcsatorna - dugulás elhárítás a kertben


Sokunkkal előfordul, hogy megkeseríti az életünket egy előre nem tervezett dugulás. A dugulás mindig a legrosszabbkor jön és mindig a legrosszabb helyen. Előfordulhat a lakásban, a konyhában, fürdőszobában, a mosogatónál, esetleg a munkahelyünkön, sőt még a kertben is. Nem is gondolnánk, hogy a kertben is hány helyen lehetséges dugulás.

Bővebben... [Ereszcsatorna - dugulás elhárítás a kertben]
 
Mosogató dugulás - Duguláselhárítás mosogató lefolyó rendszerben


A dugulások egyik leggyakrabban
előforduló helye a mosogató. A duguláselhárítás mosogató lefolyó rendszerben elvégezhető házilag is, amennyiben a dugulás könnyen megközelíthető helyen következik be. Ilyen esetben ajánlott a szifon megtisztításával kezdeni. Óvatosan szereljük le a szifont és győződjünk meg arról, hogy abban nem található szennyeződés, az átjárhatósága biztosított.

Bővebben... [Mosogató dugulás - Duguláselhárítás mosogató lefolyó rendszerben]
 
Duguláselhárítás legolcsóbban, ráadásul garanciával!


Amennyiben dugulás alakult ki az otthonában, esetleg a munkahelyén a lefolyóban, csatornában, a mosogatóban, a mosdónál, a zuhanyzónál, a wc-nél, esetleg a kádnál, és a duguláselhárítás házilag nem megoldható, úgy azonnal értesítsen minket az elérhetőségeinken keresztül.

Bővebben... [Duguláselhárítás legolcsóbban, ráadásul garanciával!]
 
Szolgáltatás duguláselhárítás


Szolgáltatás duguláselhárítás

A dugulás általában kellemetlen időben, és szinte elérhetetlen helyen következik be. Az oldalunkon rengeteg megelőzési technikát talál, melyek alkalmazásával elkerülhető a dugulás. Azonban, ha ez elmaradt, vagy nem hozta meg a várt eredményeket és bekövetkezik a dugulás van néhány fontos teendő. Első lépésként próbálja meg a dugulást megszüntetni házilag. Erre talál az oldalunkon megfelelő technikákat. Semmi képen ne erőltesse, mert ha nem megy, akkor jobb, ha szakember végzi a további teendőket. Így elkerülhető a nagyobb baj kialakulása. A minőségi szolgáltatás duguláselhárítás esetén lényeges, ezért, amennyiben házilag nem felszámolható a dugulás azonnal hívjon minket a telefonszámunkon.

Bővebben... [Szolgáltatás duguláselhárítás]
 
Duguláselhárítás házilag, otthon, vegyszerekkel


Duguláselhárítás házilag. otthon, vegyszerekkel - Mi, mire jó?

Sokan sokféle lehetőséget ismernek az otthoni duguláselhárítás folyamatához. Rengetegen használják még a nagymamák által javasolt és kipróbált ecetet, szódabikarbónát, és kávézaccot. Azonban a dugulás nem minden esetben hárítható el ezekkel az ősi, jól bevált konyhai kisegítőkkel. Ezekre az esetekre kínálunk megoldásokat. Bemutatjuk a Magyarországon kapható négy legerősebb hatású és leginkább kedvelt vegyszert, melyek alkalmazhatók a makacs dugulások ellen.

Bővebben... [Duguláselhárítás házilag, otthon, vegyszerekkel]
 
Dugulás a lefolyóban, baj előtt, és baj után


Dugulás a lefolyóban, baj előtt, és baj után

"Mit tehetünk akkor, amikor még minden rendben van, és mi a teendő, ha a dugulás bekövetkezik."

A dugulás egy olyan esemény, ami soha nem jön jókor. Ha bekövetkezik a baj, akkor nem lehet megvárni a duguláselhárítás folyamatával a szabadnapot, vagy a hétvégét. Amennyiben nem szeretnénk erre a kellemetlen feladatra ébredni, úgy jól tesszük, ha időben gondoskodunk a megelőzéséről.

Bővebben... [Dugulás a lefolyóban, baj előtt, és baj után]
 
Dugulás a Mal Zrt.-nél - Üzemzavart okozott!


Dugulás a Mal Zrt.-nél - Üzemzavart okozott!

A Mal Zrt.-nél egy bauxitot szállító régi cső eldugult 2011.01.02.-án vasárnap. A kifolyt szennyeződésen egy ott dolgozó alkalmazott elcsúszott és elesett, mely közben könnyedén meg is sérült.

Bővebben... [Dugulás a Mal Zrt.-nél - Üzemzavart okozott!]